ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ BRANDS ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ


Τα Nails 4 έχουν συνδέσει το brand name τους με την αισθητική και την ομορφιά, προσφέροντας επαγγελματισμό και αξιοπιστία. Το πρώτο Nails 4 κατάστημα άνοιξε το 2017 στην περιοχή της Καλλιθέας. Έκτοτε η πορεία μας στον τομέα της ομορφιάς και της περιποίησης των άκρων ήταν μόνο ανοδική. Σήμερα με 41 καταστήματα σε Αθήνα και επαρχία, είμαστε ο νούμερο ένα προορισμός για κάθε γυναίκα.

Το όμορφο περιβάλλον, η πολυετής πείρα μας, το εξειδικευμένο μας προσωπικό, σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας, οι υπηρεσίες μας οι οποίες χαρακτηρίζονται από τα πιο υψηλά στάνταρ υγιεινής και καθαριότητας, έχουν ως κύριο στόχο τις ευχαριστημένες και ενθουσιασμένες πελάτισσες μας. Η αλυσίδα των καταστημάτων Nails 4 you προσκαλεί τις πελάτισσες της σε μια απολαυστική εμπειρία περιποίησης και αναζωογόνησης από την κορυφή έως τα νύχια αλλά και μια επαγγελματική αντιμετώπιση σε ταλαιπωρημένα ή μη υγιή άκρα.

Υπηρεσίες μανικιούρ, πεντικιούρ, καθώς και υπηρεσίες αποτρίχωσης, στους κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους μας που παρέχουν την απόλυτη χαλάρωση και φροντίδα.


Το ENG Beauty είναι η επωνυμία νυχιών που απευθύνεται σε επαγγελματίες κέντρων αισθητικής, ειδικούς στη βιομηχανία, προσωπικότητες και fashion icons σε όλη την Ελλάδα. Ειδικός στα κέντρα ονυχοπλαστικής, το ENG Beauty στοχεύει να εμπνεύσει μια αγάπη για την εμπειρία του μανικιούρ με ένα πνεύμα και στυλ που αγγίζει τους ανθρώπους.
Το ENG Beauty παραμένει στο επίκεντρο των δρόμενων σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας πολυαναμενόμενες συλλογές χρωμάτων που οδηγούν τις τάσεις κάθε εποχής. Η φόρμουλα ποιότητας και τα πιασάρικα σχέδια έχουν οδηγήσει στη δημιουργία εκατοντάδων αποχρώσεων.

Τα τελευταία χρόνια, η ENG Beauty υπήρξε αρχηγός χρωμάτων και ηγέτης στην πολυτέλεια των νυχιών, δεσμευμένη για υψηλά πρότυπα ποιότητας με κορυφαία σειρά βερνικιών νυχιών και προϊόντων περιποίησης νυχιών. Η ENG Beauty συνεχίζει να δημιουργέι νέους χρωματισμούς και να τους μοιράζει με αγάπη σε όλη την Ελλάδα.


Η ενυδάτωση είναι το πιο σημαντικo στην περιποίηση του δέρματος μας. Το δέρμα μας βάλλεται από πολλούς εξωγενείς παράγοντες ,γι' αυτό και δεν πρέπει να αμελούμε την καθημερνή φροντίδα του. Η Secret Karma έχει όλα όσα ζητά και μας το προσφέρει. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό την θρέψη και την επαναφορά της επιδερμίδας στην φυσικά κατάσταση της. Με πλούσια πολυτελή υφή και υπέροχα αρώματα.